zaterdag 1 september 2012

Nog 10 dagen

Hallo iedereen,
Hier ben ik weer, vandaag nog 10 dagen voor ons vertrek wat gaat het nu toch wel erg snel allemaal.
De vooropgestelde datum van 26 augustus is gehaald met het huis helemaal leeg te hebben, dus nu is het concentreren op onze vakantie in Bali, we hebben al wat ingeladen en ook weer terug uitgeladen, ik wist niet dat alles zoveel woog hahaha.
De Indonesische studieboeken er weer uit en ergens anders bij, Robert had wel erg veel t-shirts bij en verleden jaar zei hij nog ik neem er niet meer zoveel mee het is toch te warm om die te dragen, de singletjes is nog het beste dus een deel t-shirts er weer uit.
In de handbagage de kleren voor onze eerste avond bij onze vrienden in Sanur want dan vliegt de lange broek en bloes van mij ook want dat is wel wat te warm dan, alles hetgeen we nu nog nodig hebben ligt apart, de rest is al allemaal in gepakt, er zal nog wel wat moeten gewogen worden maar we hebben nu een digitale bagageweger en dit is toch wel een stuk beter dan de andere.
De volgende week is nog heel druk zoals de meeste wel weten, dus die week is zo om en is het tijd om naar het hotel in Schiphol te vertrekken, deze keer logeren we in Ibis hotel nabij Schiphol.
Woensdag 12 september vliegen we dan al voor de 6de keer voor 6 maanden naar Bali, je staat er niet bij stil hoe snel alles gaat dus genieten is de boodschap.
Groetjes en tot volgende week
Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. Alvast een hele fijne tijd gewenst in Bali, jullie tweede thuis. Ik kijk er al naar uit om weer van vele leuke en leerrijke verhalen te genieten.
    En maak jullie niet te moe aan al die Balinese activiteiten (uw foto) hihi!!
    Groetjes
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Nicole, ja het is onze tweede thuis daar geworden, ik hoop weer mooie verhalen en foto's te kunnen plaatsen zodat jullie een beetje kunnen meegenieten wat we daar zoal doen, andere activiteiten dan op de foto maar na de verhuis zijn we toch blij daar te kunnen uitrusten voor 6 maanden.
    Gr R & R

    BeantwoordenVerwijderen