maandag 10 september 2012

Nog 1 dag voor ons vertrek

Hallo iedereen,
Vandaag nog 1 dagje en we vertrekken richting Schiphol, de dozen zijn gepakt, zoals andere jaren nemen we geen koffers meer mee dat is ook al 7 kg dat we aan iets anders kunnen besteden.
Het is een in en uitladen, weer wat te veel nu komt de digitale bagage weger wel echt goed van pas, we gaan zoals altijd weer een nachtje doorbrengen in een hotel nabij Schiphol, ook zullen we onze vrienden daar weer zien, deze keer gaan wij naar hun, ze komen ons in het hotel ophalen en gaan we weer eens lekker bijkletsen.
De volgende dag op woensdag 12 september vliegen we om 11.15 uur met Singapore Airlines naar Bali een 13 uur vliegen tot in Singapore, daar hebben we een tussenstop van een paar uur, de luchthaven van Singapore is prachtig dus we zullen ons daar niet vervelen.
Daarna is het nog zo'n klein 3 uur vliegen tot in Denpasar waar we dan donderdag rond 12.10 aankomen, in Belgiƫ is het dan al 18.10 uur.
Giok komt ons halen aan de luchthaven s' avonds gaan we dan allen samen gezellig eten, de volgende dag brengt hij ons naar Lovina, het zal weer een blij weerzien worden met onze Balinese, Nederlandse en Belgische vrienden.
Hier zie je welke rit we maken voor we in ons hotel zijn
Het dringt eigenlijk nog niet goed door dat we weeral  naar Bali gaan, en dit voor de 6de keer, dit jaar zijn de voorbereidingen  anders verlopen dan de voorbije jaren, nu met de verkoop van het huis, het was hard werken om alles klaar te krijgen, maar van donderdag is het huis verkocht en breekt er een nieuw tijdperk voor ons aan.
Het zal een zaligheid zijn als we in Maart terug komen, Robert moet dan alleen nog maar de garage onder handen nemen, hij moet zich zich toch nog met iets kunnen bezig houden.
Zo beste mensen het volgend verslagje zal dan vanuit Bali zijn, spijtig voor jullie allen maar we nemen de zon wel mee naar Bali want de temperaturen gaan hier wel minderen heb ik gelezen, ik zal ze op 9 maart wel weer terug mee brengen.
Groetjes Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. zo toch nog even snel op de valreep, we komen net binnen en ik had daar in de Achterhoek geen internet, heb wel vorige week nog een verslagje geplaatst toen had ik de pc in de fietstas gestopt en zowaar onderweg bij een bibliotheek kon ik op wifi.
    Maar goed wij willen jullie een hele fijne ontspannen vlucht wensen ga lekker proberen te slapen dan kom je tot rust na alle drukte en op Bali wordt het weer genieten dat weten we zeker, doe ze allemaal de groeten en geef Mahesa en Erna een hele dikke pakkerd van ons, natuurlijk ook de meisjes he.
    HEEL VEEL PLEZEIER en tot horens

    Dikke pakkerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi jullie beide,bedankt hoor en dra komen ze ons ophalen om naar vrienden te gaan, ik laat wel iets weten als we aankomen en zal de knuffels geven hoor.Gr R R

    BeantwoordenVerwijderen