maandag 18 maart 2013

Laatste berichtje voor deze keer

Hallo iedereen,
Hier het laatste berichtje van deze reis naar Bali, ondertussen zijn we weeral meer dan een week thuis in de koude, na 6 jaar hebben we ook weer eens sneeuw gezien, ik van achter het gordijn.
s'Morgens nog afscheid gaan nemen van Cintje en Huub ook onze motor ineens daar gelaten, samen nog gezellig een bakkie gedaan en tegen 11 uur samen met Susie en de staff van Melamun een stukje taart gegeten, nadien van iedereen afscheid genomen.
Tegen 12 uur kwam Zai en Atik deze keer had ze tijd om mee te rijden, ook Cintje en Huub kwamen nog afscheid nemen en wij op weg, deze keer zijn we niet bij de bakker gestopt als je hoofd naar huis staat!!!
We waren al rond 15.00 uur in Denpasar dus goed kunnen doorrijden, Atik had het er moeilijk mee en stond te huilen, ze wuifde tot we elkaar niet meer konden zien, na een half uurtje konden we al inchecken, tof van Singapore Airlines anders moeten we wachten tot 18 uur, nu waren we van onze bagage vanaf kleine 5 kg teveel maar de lady kneep een oogje dicht en zo konden we rondwandelen en iets gaan eten,
Stipt om 20.05 opgestegen, een perfecte vlucht allé denk het toch want werd wakker toen we al aan de grond waren en het is och arme 2.30 uur vliegen, direct aansluiting voor onze vlucht naar Schiphol, waar we rond 6.30 landen op zaterdag 9 maart.
We hadden nog onze zomerkleding aan, Robert in short en singlet, de mannen stonden daar allemaal met dikke jassen en handschoenen aan en zegde jullie hebben hopelijk toch wel andere kleding bij, natuurlijk bij de eerste toilet wij naar binnen en kwamen netjes gekleed voor hier terug naar buiten, op sandalen nog wel.
We moesten niet lang wachten op onze bagage, was er bij de eerste bij, zo door de douane, ze zien direct dat we nette mensen zijn !!!
Op weg voor een trein ticket, om 7.35, om 7.50 was de trein er naar Vlissingen zodat we in Roosendaal konden uitstappen, het was deze keer niet zo koud als andere jaren in het station.
Intussen onze kinderen verwittigd dat we veilig geland waren, onze Frank zou ons tegen 9.30 oppikken in Roosendaal met onze dikke jassen, nu we beide in Gooreind wonen even de bagage gaan afzetten, dan naar hun om lekkere verse pistoletjes en koffiekoeken te eten, wat hebben we gesmuld zeg.
Al onze kinderen en kleinkinderen gezond terug gezien dus we zijn weeral blij om 6 maanden hier te kunnen genieten, er staan nog een aantal verjaardagsfeestjes geplant ook mijn 65 ste verjaardag moet nog gevierd worden met een bowling en etentje.
Maar het weer dat is iets anders daar zou je voor in Bali blijven, maar ja een mens kan niet alles hebben.
Nu was het nog wachten op onze meubeltjes, we kregen bericht dat ze donderdag werden geleverd, rond 14 uur waren ze ermee, de salontafel, klein bijzet tafeltje, bankje en kastje, ook 2 stukken glas voor op de tafels, alles netjes door de mannen naar boven gedragen.
Bij het glas daar had ik zo mijn bedenkingen bij dacht oei als dat glas mee komt van Bali naar hier dat zal wel stuk zijn, Robert zei dat kan niet als je ziet hoe dat verpakt is helemaal in plastic en papier en in een heel houten kader, niets stuk alles perfect.
De meubeltjes zelf ook helemaal goed verpakt alles hetgeen we besteld hebben is er, het houtsnijwerk in het bijzet tafeltje hadden we nog niet gezien maar gemaakt zoals we wilden ook het bankje en de salontafel helemaal onze keuze.
De prijs is zoals ze op de site vermelden geen bijkomende kosten, verschillende mensen zegden je zal nog een deel moeten bijbetalen of anders zelf gaan halen in Rotterdam, niets ervan er kwam nog 55€ bij om het van Nederland naar ons thuis te brengen dat hadden we er graag voor over.
Voor de liefhebbers hier de url waar we de meubeltjes hebben besteld naar Robert zijn tekeningen.



 
Fa.Topeng
Jl. Raya Mas
Gianyar
Bali
Telp: 0361- 975295

 
Dit is de link van de cargodienst die onze meubeltjes vervoerd en netjes thuis gebracht hebben.
 
Zo dit was het laatste berichtje van deze trip naar Bali, onze volgende trip zal ook in september zijn maar wanneer juist weten we nog niet.
Maar de volgende blog zal over Sicilië zijn, daar gaan we naar toe van eind mei tot 12 juni, dus dan kunnen jullie ons daar weer volgen
Groetjes en we hopen dat jullie genoten hebben van de verslagjes en de foto's

Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. 5 kg. te veel bagage, hoe krijg je het voor elkaar want jullie laten toch ook het meeste in Bali, maar ja er zat nu natuurlijk wel een kastje verstopt in de tas.
    Fijn dat alles goed gegaan is met vervoer, zowel jullie als de cargo.
    Zag net de fotootjes zoals de meubeltjes in hui staan, SCHITTEREND, we komen ze snel bewonderen.
    Lekker verse broodjes daar kan ik me wel op verheugen en dan lekker met oude kaas. mmmmmmmmm
    Dat is een leuk reisje at jullie in het vooruitzicht hebben Sicilië, is dat om je 65 verjaardag te vieren? gaan jullie samen? of georganiseerd? we horen het wel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Maria & Henk,
    Ja hoe we dit doen weet ik ook niet, we schrikken er elke keer van dat we toch nog zoveel hebben, ja dat kastje woog ook al 9 kg maar is wel een mooi.
    Ook de meulbeltjes zijn prachtig, dus zo snel je kan komen jullie maar.
    Eigenlijk wel een beetje voor mijn verjaardag, we gaan onder ons tweetjes altijd beter want in groep daar ben ik niet zo voor, we zijn daar in de jaren '70 3 x geweest met de caravan en kinderen.
    We gaan proberen elk jaar een reisje te doen in Europa dan zijn de 6 maanden een beetje gebroken, heb nog een nieuwtje maar dat vertel ik dan wel als we elkaar horen of zien.
    Jullie zijn nu ook weeral thuis of toch bijna denk ik na weer 4 heerlijke maandne in Thailand
    Gr Rita & Robert

    BeantwoordenVerwijderen