donderdag 7 maart 2013

Bijna terug naar huis

Hallo iedereen,
Morgen 8 maart, 2 belangrijke datums, onze Rudy wordt dan 46 jaar en wij vertrekken morgen avond terug naar België, na weer heerlijke 6 maanden hier in Bali, het wordt elk jaar beter en beter.
We zijn begonnen met pakken een paar dagen vroeger dan anders en wat blijkt een heel goede beslissing zodat de laatste dagen nog redelijk rustig waren, al het gerief dat we hier laten gaat deze keer bij Balinese vrienden, de motor op zijn vertrouwde plaatsje bij onze overburen.
We dachten we zijn toch aan het inpakken dus doen we de rest dat mee naar huis moet pakken we ook in, woensdag zijn ze met een pick-up wagentje alles komen ophalen, ben ik toch wel vergeten een foto van te nemen !!!
s'Morgens kwam Atik de naaister met haar man Zai onze driver het hemd van Robert en mijn rok brengen die ze nog moest maken, Atik rijdt morgen ook mee want ze heeft nog naaigerei nodig van Denpasar dus fijn dat ze kan meerijden.
In de namiddag kwamen Cintje & Huub nog een afscheidsbiertje drinken, we zien ze morgen nog en dan is het tot in september
Je begrijpt niet wat we al allemaal vergaart hebben in de loop van de jaren, maar dan hetgeen mee naar huis moet, we dachten we zullen nog wel plaats over hebben, verkeerd gedacht natuurlijk.
We hebben hier een klein kastje gekocht in het begin dat we hier waren, dat moet natuurlijk ook mee naar huis, alleen het bovenstukje moest eraf en pas juist in de doos, al het andere gerief erin, maar al snel kwamen we tot de ontdekking dat we teveel gewicht hadden, had een paar dikke Indonesische boeken dus die gaan nu maar bij in de laptop tas.
We zitten een beetje over het toegestane gewicht( 63 kg ) maar hopelijk knijpen ze een oogje dicht, de handbagage is natuurlijk ook wat te zwaar.
Ik zei tegen Robert al de opladers enzo in mijn handbagage want die hebben we nog nodig om alles op te laden, vind Robert zijn gsm oplader niet alles afgezocht en ja natuurlijk weer een doos die al dichtgeplakt was weer open, nee niets, nadien nog eens goed gezien in zijn handbagage ja daar was het in dus alles weeral ok.
Vandaag afscheid gaan nemen van al de kennissen aan de beach, overal nog een fijne babbel mee gedaan.
Morgen om 12 uur ( bij jullie dan 5 uur s'morgens ) komt Zai de chauffeur ons ophalen, dan zijn we rond 15.00 in Denpasar, normaal kunnen we al vanaf 15.30 inchecken, we vliegen om 20.05 dan is het in België 13.00 uur, we vliegen dan 2.30 uur naar Singapore na een uurtje daar vliegen we verder door naar Schiphol waar we dan zaterdag rond 6.45 landen als alles een beetje meezit.
Daarna nog een rit van 1.30 uur met de trein naar Roosendaal waar onze Frank ons staat op te wachten hopelijk met onze dikke jassen want we zullen weer bibberen denk ik, bij hun eten we de eerste lekkere pistoletjes weer en gaan we weer 6 maanden genieten van onze kinderen- schoon en kleinkinderen, familie en vrienden.
Ik denk dat onze Balinese meubeltjes al in Rotterdam zijn aangekomen dus er zal nog één berichtje komen na dit wanneer de meubeltjes zijn aangekomen en hoe alles verlopen is.
Groetjes Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. Hele hele goede reis en bedankt voor jullie verhalen, we zien elkaar weer deze zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marian & Henk,
    Zoals je weet zijn we goed aangekomen, het weer is iets anders dat zullen jullie deze week ook wel ondervinden, tot snel hoor
    Gr R & R

    BeantwoordenVerwijderen