dinsdag 1 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar

Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar, we hebben het hier rustig gehouden.
In de namiddag hadden we soms wat regen maar gelukkig tegen de avond was het droog en konden we op de motor naar het restaurant.
We zijn in het centrum gaan eten, we hadden wel een tafeltje besteld maar zoveel volk was er niet overal, eerst lekkere spring rolls, daarna breaded prawns met een lekkere zoet zure saus en als afsluiter een lekkere bananesplit, ik ken maar 1 restaurant hier waar je een ijsje kan eten dat een beetje kan wedijveren met onze Belgische coupes, dus in Maart kunnen we er weer van genieten thuis.
Er was al volop vuurwerk te horen en te zien, van de economische crisis hebben ze hier op deze dagen niets van gehoord, je zag al de mensen lopen met vuurwerk van kleine tot grote verpakkingen, ook buitenlanders zag je allemaal richting strand gaan met vuurwerk.
Wij zijn na het eten terug richting hotel gegaan, Robert zijn voet was een beetje dik nog altijd het gevolg van zijn been, dus met de beetjes omhoog, ook hebben we het tweede deel van de televisie serie "Wolven " gezien, wat een pracht serie is het met veel goede acteurs.
Het zijn 13 afleveringen en we zullen er twee missen dus onze Yannick gaat ten gepaste tijd naar ons thuis moeten gaan en de digicorder programmeren, nu heb ik gezien dat ik dit via Yelo TV ook kan van Telenet maar dan zal je misschien op Telenet moeten kunnen komen en dat gaat hier natuurlijk niet, moest er iemand iets meer van weten laat het me aub weten dan.
Tegen 23.00 uur zijn we naar het hotel hiernaast geweest zoals we dat al een paar jaar doen om daar met de gasten Nieuwjaar te vieren en te genieten van het vuurwerk.
Nadien nog wat bijgepraat met iedereen en rond 2 uur bed in, om 6.45 werd ik wakker dacht oei sevens nog te laat om Nieuwjaar te wensen aan onze kinderen want hier 7 uur s' morgens is het in Belgiƫ Nieuwjaar.
Klokslag 12.00 had ik ons Pascale aan de lijn, we hoorde de knallen van het vuurwerk, nadien Frank en Rudy, hij moest beginnen te werken zodat al de lekkere zaken op tijd klaar waren voor de klanten.
Vandaag rustig dagje !!! wat zwemmen, lezen, wat op de Ipad en zo was de dag weeral om en is het morgen al 2 januari, we kunnen al beginnen af te tellen om in september terug te komen naar Bali hahaha.
Groetjes Rita & Robert

4 opmerkingen:

  1. Jullie zijn wakkerder geweest dan wij, ik lag er al om 10 uur in, kan niet tegen oudjaar vieren daar wordt ik altijd een beetje depri van.
    Was deze week iets drukker aan het strand omdat de mensen een paar dagen rij hadden maar nu is de rust weergekeerd.

    Erg he maar ook wij hebben ons huis al weer vastgelegd voor volgend jaar.
    Geniet nog maar lekker verder en laat Robert uitkijken met zijn been.

    groetjes uit Thailand

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi daar in Thailand,
    Haha ja dat wel,maar wel rustig aan gedaan hoor.
    Ja dat is heel erg, het al terug moeten vastleggen en nu 5 maanden of ineens 6 hahaha, zoals wij.
    Daar ook nog genieten en ik hou hem in het oog hoor
    Gr Rita & Robert

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van ons ook een gelukkig nieuwjaar, het is steeds leuk om jullie verhalen hier te lezen. Nog 2 weken en wij zijn ook in Bali. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel hoor en nog effe in de koude en nat Belgie en dan genieten in Bali, we hebben tussendoor wel eens een bui maar niet koud natuurlijk
    Gr Rita & Robert

    BeantwoordenVerwijderen