donderdag 12 april 2012

Hallo iedereen,
We zijn nog maar juist terug maar ben toch weeral begonnen aan een nieuwe blog, de naam Om Swastiastu in het Balinees betekend dit " welkom "
Wij wensen jullie allen welkom op onze nieuwe blog voor onze volgende trip naar Bali, dit van woensdag 12 september 2012 tot vrijdag 8 maart 2013, oei wat lijkt dit nog allemaal ver weg, maar vandaag 5 maanden voor dat we vertrekken.
Het heeft even geduurd voor we een ticket hadden omdat de eindreis nog meer dan 11 maanden was, maar nu is eindelijk alles in kannen en kruiken, we vliegen terug met Singapore Airlines wat ons verleden keer heel goed bevallen is.
We gaan weer dinsdag vertrekken naar een hotel nabij Schiphol, niet het hotel dat we vroeger hadden dit werd ons toch een beetje te duur vonden we, dus nu een ander, bed, tv, badkamer en overal WiFi dus wat wil je nog meer, dus dat is ook al geboekt.
Het hotel in Lovina " Melamun " is ook al verwittigd met de juist datums, ik had hun al wel een datum opgegeven maar nu alles bevestigd zodat kamer nr 3 weer onze vaste stek is voor 6 heerlijke maanden hopen we.
Nu nog hopen dat we een mooie zomer krijgen zodat jullie en wij ook hier nog wat kunnen genieten van het mooie weer.
Tot volgende maand
Groetjes Rita & Robert

4 opmerkingen:

  1. He lieve schatten
    Dat is weer een mooi plaatje op dit blog
    Heerlijk hoor dat alles nu weer vast staat en wij kunnen weer gaan genieten van jullie verhalen en zitten zo toch ook een beetje op Bali.
    Over 2 weken kan ik gaan kijken naar vluchten, zitten er nu aan te denken om 4 maanden te gaan, moeten het nog even uitzoeken.
    Wat zijn we toch bofkonten he op ons ouwe dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marian & Henk,
    Ja vond dit ook wel erg toepasselijk, ja zo kunnen jullie weer meegenieten van onze verslagen.
    Zeg goed voor jullie, eerst 2 dan 3 nu 4 maanden, we beseffen het soms niet welke bofkonten we eigenlijk zijn, dus we genieten zo lang we kunnen héé.
    Gr Rita & Robert

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Rita & Robert.
    Wat 'n leuk idee deze blog en wat 'n heerlijk vooruitzicht weer. Zouden jullie je daar niet voorgoed willen vestigen? Ik weet eigenlijk het antwoord al en dat is niet, vanwege jullie kinderen en kleinkinderen tuurlijk, heel begrijpelijk. Wijzelf zijn pas 45, maar lopen nu ook al met het plan om daar te gaan overwinteren. We zien het ook al overal om ons heen en ook toevallig allemaal naar Bali, haha...
    Nou we houden het nu maar even bij onze vakantie's en we gaan ook weer in sept. naar Bali, 3 sept.
    Nou ik ga je blog volgen hoor, vind ik altijd leuk. Dit is ook 'n hele leuke voorpret toch? Succes ermee!
    groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Nancy,
    Ja zo kan het thuisfront ons ook steeds volgen, nee gaan wonen zeker niet zoals je al al wist hé, we kunnen kinderen en kleinkinderen niet helemaal missen, voor een maandje of zes lukt dat nog wel, daar we regelmatig contact hebben met hun.
    Robert had ook altijd gezegd als ik ooit in pensioen geraak gaan we overwinteren in Bali en nu wordt dit al de zesde keer, zo zie je maar hoe snel de tijd gaat.
    Jullie moeten nog enkele jaartjes werken dus op vakantie gaan is dan ook wel erg fijn.
    Fijn dat je de blog gaat volgen en is ook een beetje vakantie natuurlijk
    Gr Rita

    BeantwoordenVerwijderen